» » Зоран Џорлев - Не Kажувај Либе

Зоран Џорлев - Не Kажувај Либе mp3 album

  • Performer: Зоран Џорлев
  • Title: Не Kажувај Либе
  • Genre: Pop / World, Country
  • Country: Macedonia
  • Formats: AIFF FLAC AC3 MP3 APE MP4 XM
  • Released: 2008
  • MP3 album: 1520 mb
  • FLAC album: 1933 mb
  • Rating: 4.6/5
  • Votes: 633
Зоран Џорлев - Не Kажувај Либе mp3 album

com – Зоран Џорлев: Не Kажувај Либе" (in Macedonian). Retrieved October 6, 2014. "Вечер: "Сите сме нивни деца"!" (in Macedonian). com – Aleksandar Mitevski: Kirilica". "Утрински весник: "Молитва" – дует на Костовски и Трајанов" (in Macedonian).

Singer: Зоран Џорлев. Album: Не Kажувај Либе. Зоран Џорлев - Не Kажувај Либе MP3 version. 1835 downloads at 32 mb/s. Зоран Џорлев - Не Kажувај Либе FLAC version. 1594 downloads at 31 mb/s. Download Зоран Џорлев - Не Kажувај Либе FREE.

Tracklist

Не Kажувај Либе
Џипси Cонг
Kokpeл
Кажи Зошто Me Oстави
Дуплa Водка
Некогаш И Негде
Hеправда
Mногу Cолзи
Душа Калдрма
Летај Галеве
Mолчи, Mолчи
Њуви Ме И Главата Гoре
Mесечина
Eден Бакнеж
Го Лажам Секој Нов Рефрен

Versions

Category Artist Title (Format) Label Category Country Year
DIRO001 Зоран Џорлев* Не Kажувај Либе ‎(CD, Album) Diro DIRO001 Macedonia 2008
006СТ Зоран Џорлев* Не Кажувај Либе... ‎(CDr, Album, RE) СТ Продукција 006СТ Macedonia 2013
ДИРО 001 Зоран Џорлев* Не Кажувај Либе... ‎(CDr, Album, RP, DVD) СТ Продукција ДИРО 001 Macedonia 2013


Related to Зоран Џорлев - Не Kажувај Либе albums: