» » Various - Këngë Popullore Shqiptare

Various - Këngë Popullore Shqiptare mp3 album

 • Performer: Various
 • Title: Këngë Popullore Shqiptare
 • Genre: World, Country
 • Formats: WAV APE AUD TTA AU MIDI ADX
 • Released: 1985
 • Style: Folk
 • MP3 album: 1791 mb
 • FLAC album: 1338 mb
 • Rating: 4.6/5
 • Votes: 750
Various - Këngë Popullore Shqiptare mp3 album

Listen to Këngë popullore Shqiptare, Vol. 1 in full in the this site app. Play on this site.

Këngë popullore Shqiptare, Vol. 4, 2017. Këngë popullore Shqiptare, Vol. Islam Aga Ne Teqe T'shehit, 04:30.

Muzika Popullore Shqiptare, Tirana (Tirana, Albania). Muzikë popullore nga të gjithë trevat shqipëtare.

Ads related to: muzik popullore shqiptare youtube. com® Official Site - Amazing Selection and Prices. Shop for "Albanian Village Music 1930" by VARIOUS ARTISTS. com has been visited by 1M+ users in the past month. Shop Best Sellers · Deals of the Day · Fast Shipping.

Kenge Popullore Shqiptare - Ditë E Zezë Ish Konë E Honja, Kënga E Haxhi Gashit, Kënga E Keqë Hysenit and 12 more tracks from this album here for free. More albums by this artist. Kenge Popullore Shqiptare. From: Ansambl Qamili. Count: 12. Views: 9. Kenge Popullore Shqiptare tracks. Ditë E Zezë Ish Konë E Honja. Kënga E Haxhi Gashit.

Kenge Popullore 2018 Dec 15, 2017. Kenge Popullore Shqiptare Nov 28, 2016. by Vog Ansambl Qamili. Listen with Unlimited. Listen to any song, anywher. uzik shqip, popullore - YouTube. com/watch?v nmlR-oU3nH8. Kërkoni këngë falas dhe mp3. Mp3 tekst kënge. Shallow - Lady Gaga & Bradley Cooper Lady Gaga & Bradley Cooper Shkarko. Sucker - Jonas Brothers Jonas Brothers Shkarko. Sunflower (Spider-Man: Into the Spider-Verse) - Post Malone & Swae Lee. Mp3 Shqip - Shkarko mp3 muzik Shqip muzikpapare.

Tracklist

A1 Bajrush Doda Dhe Zenun Gashi Ditë E Zezë Ish Konë E Honja = Nesretan Dan Je Bio Ponedjeljak
A2 Bajrush Doda Dhe Zenun Gashi Kënga E Haxhi Gashit = Pjesma O Hadži Gašiju
A3 Qamili Vogël*, Tahir Drenica, Osman Glareva* Dhe Qazim Berisha Kënga E Keqë Hysenit = Pjesma O Keć Huseinu
A4 Qamili Vogël*, Bajrush Doda, Qazim Berisha Dhe Ibrahim Krasniqi Kundrat E Zeza, Carapët Me Vegza = Cipele Crne, Čarape Šarene
A5 Augustin Prendi Shka Ke Nanë Qi Kanë Ti = Što Ti Je Majko, Što Plačeš
A6 Qamili Vogël*, Ibrahim Krasniqi Dhe Qazim Berisha Kënga E Mahmut Pashës = Pjesma O Mahmut Paši
B1 Qamili Vogël* Dhe Bajrush Dode* Kënga E Sali Syles = Pjesma O Sali Sulji
B2 Bajrush Doda Dhe Zenun Gashi Kënga E Hysen Bajrit = Pjesma O Huseinu Bajritu
B3 Hime Kajtazi* Dhe Abdyl Lapi E Ka Dada Nji Djale Sugar = Imam Lijepog Momka
B4 Qazim Berisha Dhe Ibrahim Krasniqi Kënga E Rifat Pashes = Pjesma O Rifat Paši
B5 Sabrije Hajredini Dhe Zoje Malësorja* Mori Qikë Në Derë Të Stanit = Mori Djevojko Na Proplanku
B6 Qazim Berisha Valija E Nuseve Me Sharki = Nevjestina Igra Sa Šargijom

Companies, etc.

 • Printed By – "Ognjen Prica", Karlovac

Credits

 • A&R [Editor In Chief] – Dubravko Majnarić
 • A&R [Editor] – M. Gavrilović*
 • Accompanied By – A. Lapi*, A. Prendi*, B. Doda*, H. Kajtazi*, I. Krasniqi*, Q. Berisha*
 • Producer, Leader – Qamili Vogël*
 • Written-By – B. Doda* (tracks: A1), Popullore* (tracks: A1 to B5), Q. Berisha* (tracks: B6)

Notes

Albanske narodne pjesme

Related to Various - Këngë Popullore Shqiptare albums: